مشخصات
تردیدی نیست که به عنوان یکی از اصلی ترین محصولات کشاورزی ایران باید
خرما مضافتی از آن دست خرماهای با کلاس و بسیار شکیل و البته با طعم و مزه بسیار خوب است که تقریبا بین همه افراد محبوبیت زیادی دارد. خرما مضافتی در سال های اخیر با بسته بندی های متفاوت وارد بازارهای خارجی شده است و این خرما در درجه کیفی بالاتر برای صادرات انتخاب می شود. هر چند خرما مضافتی صادراتی در بازارهای ایران نیز به وفور یافت می شود.
بصورت کلی می توان گفت خرما مضافتی صادراتی اندازه بزرگتری دارد و بعد از شستشو و سورت بندی در بسته بندی های مختلف ، با درج برند شرکت تولید کننده مانند
خرما مضافتی صادراتی، بصورت حبه حبه است و دقت زیادی در سلامت میوه خرما و له نشدن آن می شود. ظاهر و درون خرما بسیار اهمیت دارد و سالم است. دارای پوستی ضخیم که کاملا به بدنه چسبیده ولی ساده جدا می شود می باشد و عمدما با درصد رطوبت حدود تا 22 درصد برای ماندگاری بیشتر صادر می شود.
به دلیل اهمیت ارگانیک بودن و سالم بودن خرما صادراتی ، برای صادرات خرما مضافتی باید این خرما در بهترین آزمایشگاه ها تست سلامت شده باشد. ضمن اینکه نقل و انتقال خرما مضافتی با بهترین خودرو ها و وسایل حمل و نقل ترانزیت باید باشد تا بافت خرما مضافتی آسیب نبیند.
خرما مضافتی از آن دست خرماهایی است که در صورت انبارش صحیح و حمل درست می تواند به راحتی در شرایط طبیعی و به دور از نور آفتاب ماندگاری زیادی داشته باشد و به همین دلیل
برای صادرات خرما مضافتی بهتر است به سورت بندی، بسته بندی و ضد عفونی کردن خرما دقت زیادی داشته باشید.