اسپانیا
غذاهای اسپانیایی
کشوری که مردم آن در غذاهایشان بیش از هر ادویه ای، زعفران می ریزند. حتی روغن مصرفی شان روغن زیتون است که با طعم های مختلف از جمله فلفلی در غذا استفاده می شود. برنج و نان را نیز در غذا یا همراه آن میل می کنند. درست مانند پائلا که غذایی سنتی میان مردم این کشور بوده و مخلوطی از سبزیجات مختلف، برنج، مرغ و انواع فرآورده های دریایی است .
- ماریس، نوعی خوراک صدف است که میتوانید سراغ خوشمزهترین نوع این غذا را در استان پونتوردا بگیرید .
- کالامارس ان تا در زبان اسپانیایی ماهی مرکبی است که در مرکب خودش پخته شده باشد.
- چیپیرونس الاپلانچا، کباب بچه هشت پا.
برای مطالعه ادامه مطلب به سایت ساحل آفتاب مراجعه فرمایید.
travelsahelaftab2019
غذا ,های ,مردم ,روغن ,اسپانیایی ,مرکبی ,است که ,در غذا ,استان پونتوردا ,در استان ,غذا رامنبع
اسپانیا3
اسپانیا2
اسپانیا1
اسپانیا4
اسپانیا8
اسپانیا7
اسپانیا6